Θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία στη ζωή σας;

Θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία στη ζωή σας;

Θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία στη ζωή σας;

Να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας ;

 Εδώ, χρειάζεται  να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τα επτά ενεργειακά κέντρα- chakra και τη λειτουργία τους στο να μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε την πνευματική, συναισθηματική και σωματική μας δύναμη.

Tα τσάκρα βρίσκονται κατανεμημένα σε όλο το σώμα μας  έτσι ώστε να συσχετίζονται με συγκεκριμένες σωματικές παθήσεις και δυσλειτουργίες.

Κάθε ενεργειακό κέντρο περιέχει επίσης τις νοητικές και συναισθηματικές μας δυνατότητες. Όταν έχουμε ένα σωματικό πρόβλημα, αυτό δημιουργεί αδυναμίες στη συναισθηματική μας συμπεριφορά.

Όταν απελευθερώνουμε την λιμνάζουσα ενέργεια από το σώμα, μπορεί να εξαλειφθεί το σφίξιμο-ένταση, η δυσκαμψία ή η δυσλειτουργία της συγκεκριμένης περιοχής.

 

Ας γνωρίσουμε το 1ο  ή ριζικό τσάκρα

Βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής σας στήλης, στον κόκκυγα σας.

Οι σωματικές ανισορροπίες στο  1ο τσάκρα  περιλαμβάνουν προβλήματα στα πόδια, τα πέλματα, τον πρωκτό, τον κόκκυγα, το ανοσοποιητικό σύστημα, τα ανδρικά αναπαραγωγικά μέρη και τον αδένα του προστάτη. Όσοι έχουν ανισορροπίες εδώ είναι επίσης πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα εκφυλιστικής αρθρίτιδας, πόνους στα γόνατα, ισχιαλγία, διατροφικές διαταραχές και δυσκοιλιότητα.

Οι συναισθηματικές ανισορροπίες περιλαμβάνουν συναισθήματα που επηρεάζουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσής μας: χρήματα, στέγη και τροφή- ικανότητα να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα για τη ζωή.

Όταν αυτό το τσάκρα είναι ισορροπημένο, νιώθετε υποστήριξη, μια αίσθηση σύνδεσης και ασφάλειας με τον φυσικό κόσμο και προσγειωμένοι. Αποτελεσματικότητα και ταχύτητα υλοποίησης. Σιγουριά και επίτευξη στόχων.

Το μάθημα αυτού του τσάκρα είναι η αυτοσυντήρηση- είμαι στο εδώ και τώρα.

Αφήστε μια απάντηση