Επαναπρογραμμάτισε  τον εαυτό σου για ΕΠΙΤΥΧΙΑ με το  NLP- Timeline Therapy !

Επαναπρογραμμάτισε  τον εαυτό σου για ΕΠΙΤΥΧΙΑ με το  NLP- Timeline Therapy !

Επαναπρογραμμάτισε  τον εαυτό σου για ΕΠΙΤΥΧΙΑ με το  NLP- Timeline Therapy !  

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NLP (ΝΕΥΡΟ-ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ)  ;   

Με απλά λόγια, το NLP είναι εργαλεία και τεχνικές που σας βοηθούν να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το μυαλό σας και γιατί σκέφτεται όπως σκέφτεται .

Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα κατάστημα  υλικών  (το μυαλό σου) και να παίρνεις τα εργαλεία (τις τεχνικές) για να ολοκληρώσεις τη δουλειά (να βελτιώσεις την γνώση του εαυτού σου , την αυτοπεποίθηση, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τις κοινωνικές ενέργειες.)

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TIMELINE THERAPY;

Το Timeline Therapy (Θεραπεία Χρονογραμμής) λειτουργεί με το ασυνείδητο του ατόμου με διάφορους τρόπους για να θεραπεύσει συναισθηματικά τραύματα και να εξαλείψει ανεπιθύμητες σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές σε λίγα λεπτά και όχι σε ημέρες, μήνες ή χρόνια.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ NLP & TIMELINE ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;

Μόλις καταλάβετε πώς λειτουργεί το μυαλό σας. μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου.

Η θεραπεία NLP και Timeline λειτουργεί με το ασυνείδητο νου σας. Γιατί είναι σημαντικό? Το 90% του μυαλού σας είναι ασυνείδητο. Το ασυνείδητο μυαλό σας είναι εκεί όπου δημιουργούνται και αποθηκεύονται οι συνήθειες, οι συμπεριφορές, οι πεποιθήσεις και οι αξίες σας. Η αλλαγή μπορεί να συμβεί μόνο σε ασυνείδητο επίπεδο.

Εάν έχετε κακές συνήθειες, αρνητικές πεποιθήσεις ή αξίες που δεν ευθυγραμμίζονται με την τωρινή σας κατάσταση, θα επηρεάσουν τη ζωή σας χωρίς καν να το γνωρίζετε.

  • Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείτε να είσαστε επιτυχημένοι στα επαγγελματικά σας ή στις σχέσεις σας ;
  • Γιατί δεν κάνετε πράγματα που θέλετε παρόλο που ξέρετε ότι θα σας εξελίξουν  ;
  • Γιατί δεν μπορείτε να έχετε μια δύσκολη συζήτηση με έναν συνάδελφο ή αγαπημένο σας πρόσωπο;

Η λίστα συνεχίζεται…

Χρησιμοποιώντας τεχνικές NLP και TIMELINE  μπορείτε να ανακουφίσετε τα συναισθήματα (θυμό, φόβο, ενοχή, λύπη, μοναξιά, άγχος κ.λπ.), να αναγνωρίσετε τα μοτίβα σκέψης σας και να τα επαναπρογραμματίσετε , επιτρέποντάς σας να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στο νου σας,  να μπορείτε να φέρνετε εις πέρας τα σχέδια σας και να φτάνετε στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Με νέα μοτίβα σκέψης (και νέα νευρικά μονοπάτια), υγιεινές συνήθειες και με θετικό εσωτερικό διάλογο , θα γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας !!!

Αφήστε μια απάντηση